Lisans Öğrencilerimize TÜBİTAK Stajyer Araştırmacı Programı (STAR) kapsamında Burs Desteği

Lisans öğrencilerini Ar-Ge kültürü edinmeleri ve bilimsel araştırma projelerinde yer almaları için burs ile destekleyen TÜBİTAK Stajyer Araştırmacı Programı (STAR) 2020 yılı başvuruları sonuçlandı. 1.963 TÜBİTAK projesi ve 12 binin üzerinde başvurunun değerlendirildiği program kapsamında, 1.359 proje ile 1.500 öğrenci destek almaya hak kazandı. Bölümümüzden 6 öğrenci, yer aldıkları projeler ile TÜBİTAK tarafından desteklenecek 1.500 lisans öğrencisi arasına girdi. Öğrenciler, ülkemizin geleceği için büyük öneme sahip bilimsel araştırma projelerinde tecrübe kazanırken, 6 ay süresince aylık burs ile desteklenecek.

STAR Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan öğrencilerimiz:

Buket SAĞLAM AKGÜL Lab.
Buket YILANCIOĞLU İYTE Biyomühendislik Bölümü- SafeBioNano Lab.
Ceren KÖNÜÇ AKGÜL Lab.
İrem TAŞDEMİR DOĞANLAR/FRARY Lab.
Müge TOPÇU AKGÜL Lab.
Nur ÇELİK Solar Bioteknoloji, Ltd.
Resul Gökberk ELGİN MEŞE ÖZÇİVİCİ Lab.