Bölümümüz araştırma görevlisi ve doktora öğrencisi Azime AKÇAÖZ ALASAR, RNA Society tarafınca düzenlenen 28. RNA Konferansı’na ücretsiz katılım hakkı kazandı

Kodlamayan RNA laboratuvarında doktora tezi yürüten bölümümüz araştırma görevlisi ve doktora öğrencisi Azime AKÇAÖZ ALASAR, RNA society tarafınca düzenlenen 28. RNA Konferansı’na “RNA Society Research Presentation Fellowship Program” kapsamında ücretsiz katılım hakkı kazanmıştır. Öğrencimiz bu kapsamda 30 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Singapur’da düzenlenecek konferansa ücretsiz katılım sağlayacaktır. Ek olarak, Singapur Ulusal Üniversitesi tarafından 29-30 Mayıs’da düzenlenecek olan STEP Ahead Workshop’una katılacak 200 kişiden biri olup yol ve kalacak yer desteği de alacaktır.