Prof. Dr. Volkan SEYRANTEPE danışmanlığında, bölümümüz Doktora öğrencisi Ar. Gör. Melike Can Özgür ve Doktora sonrası araştırmacı Dr. Orhan Kerim İnci, 01-04 Haziran 2024 tarihleri arasında Almanya Berlin’de düzenlenecek olan ESHG (European Society of Human Genetics) Konferansı’na katılım desteği almaya hak kazanmıştır.

Danışmanlığını Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Prof Dr Volkan Seyrantepe’nin yaptığı MBG doktora öğrencisi Ar. Gör. Melike Can Özgür’ün ”Therapeutic Efficacy of Intrathecal Administration of AAVrh10-mHexa Vector in a Mouse Model of Tay-Sachs Disease” başlıklı çalışması ve Doktora sonrası araştırmacı Dr. Orhan Kerim İnci’nin ”The Impact of nutritional ketosis on autophagy in the brain of Tay-Sachs mouse model” başlıklı çalışması 01-04 Haziran 2024 tarihleri arasında Almanya Berlin’de düzenlenecek olan ESHG (European Society of Human Genetics) Konferansında sunulmak üzere tüm masrafları içeren (uçak bileti, kongre kayıt ücreti ve kalma ücreti) kongre katılım desteği almaya hak kazanmıştır.