Doktora öğrencimiz Orhan Kerim İnci, Avrupa Biyokimya Derneği FEBS tarafından, FEBS-IUBMB-ENABLE 2023 kongresine katılmak üzere seyahat ve kongre katılım desteği kazanmıştır.

Doktora tez danışmanlığını Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Ögretim Üyesi Prof.Dr. Volkan Seyrantepe’nin yaptığı  YÖK 100/2000 Bursiyerli  MBG tümleşik doktora programı öğrencisi Orhan Kerim İnci’nin “L-Arginine Treatment Corrects Impaired Autophagy in GM2 Gangliosidosis AB-Variant Mouse Cells” başlıklı çalışması Avrupa Biyokimya Derneği FEBS tarafından Almanya’nın KÖLN şehrinde 23-25 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan FEBS-IUBMB-ENABLE 2023 kongresine katılmak üzere seyahat ve kongre katılım desteği kazanmıştır.